Cégek, cégvezetők, vállalkozók és HR kollégák számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy mielőtt megrendelnék szolgáltatásunkat, egy igényfelmérés után (lehet személyes, és online)  egyedi fejlesztési programot dolgozunk ki a megbízó Cég számára.

Az egyedi fejlesztési program kidolgozása után egy előre egyeztetett megbeszélésen egyeztetünk a kidolgozott programról. Itt a megbízó Cég megbizonyosodhat arról,  hogy a mi egyedileg kidolgozott egyénre és Cégre szabott tréningjeink és programjaink a legjobb választás számukra.

Ezen kívül lehetőség van arra, hogy egyedi fejlesztésű, újonnan kidolgozott tréninget igényeljenek. Több esetben is kidolgoztunk egyedi igények alapján Cégek számára egyéni tréninget is – erre továbbra is van lehetőség. A részletekért érdeklődj telefonon vagy e-mailben!
Pl. Business etikett és hogyan öltözködjünk sikeresen?  tréninget tartottunk orvoslátogató cég munkatársainak, mely után sikeresebben képviselték a céget, és több bevételre tettek szert.

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?

 

Készítettünk egy Igényfelmérő kérdőívet, melyet az itt található Adatkérő rész kitöltése után a “Kérek bővebb tájékoztatást!” gombra kattintva automatikusan az Igényfelmérő oldalra kerülsz. Ez csak az Adatkérő rész kitöltése után lehetséges.

Az Igényfelmérő kérdőív oldalon kiválaszthatod a Rád /cégedre / csapatodra jellemző információkat, és az esetleges kérdéseidet, kéréseidet is felteheted.

Miután ezt a kérdőív kitöltötted és beküldted számunkra, feldolgozzuk a beérkezett adatokat, és kidolgozunk Számodra egy személyre szabott Fejlesztési tervet.

Miután kidolgoztuk, felvesszük Veled a kapcsolatot, és átbeszéljük a részleteket.

Ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot a +3620 8420139 telefonszámon, vagy az info@treningceg.hu e-mail címen, és egyeztetjük a részleteket.

 

AJÁNLATKÉRÉS

Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Cég neve
Cég címe
Pozíciód
Üzenet/Program elképzelés/Kérdés