Érdekel a coaching?

Karrier váltásban vagy, és szeretnél másoknak segíteni az új hivatásoddal? Mindig is life coach szerettél volna lenni, de eddig nem tudtad hogyan és hol kaphatod meg ehhez a legjobb alapokat? Segítő szakemberként szeretnéd bővíteni a tudásod? Szeretnél jobb emberré válni, és megvalósítani az álmaid?

Piacképes life coaching képzés 3 hónap elméleti +gyakorlati képzés és egy egy napos vizsga utána. Minden egyes napon fejlesztjük a résztvevők coach kompetenciáit, és feldolgozzuk a leggyakoribb coaching témákat – így már a képzés alatt hatalmas fejlődésben lesz részed.

ICF coach kompetenciák alapján  – Segítői Etika megismerésével és elsajátításával. A képzés 3 hónap tömbösített oktatás után vizsgával zárul.

Gyakorlati képzés – nemcsak elsajátítod az elméletet, hanem már a képzés során gyakorlatot szerzel, és valódi, élő coaching folyamatban szerzett gyakorlattal lépsz ki a képzésről.
A hallgatók végigvezetnek egy teljes coaching folyamatot a képzés során, egy valódi klienssel, így valós, élő élményük és tapasztalatuk lesz a coaching folyamatról. A coaching eszközöket saját élményeken keresztül sajátíthatod el – élmény központú oktatás részeként
A képzésen tapasztalt, naprakész oktatóval találkozol , aki folyamatosan fejleszti magát, és a legfrissebb tudást nyújtja Neked is!
A képzés során minden hallgató valódi kliens valódi problémájával találkozik és szerez élő gyakorlatot a coaching folyamatban, így a képzés végeztével sikeres vizsga után felkészülten állhatnak a szakmai kihívások elé. A képzés végeztével sikeres vizsga után folyamatos továbbképzési szupervíziós lehetőséget biztosítunk minden hallgatónknak.

A KÉPZÉS RÉSZTVEVŐI MONDTÁK

COACH KÉPZÉS TEMATIKA

Tematika

  1. nap: A coaching alapjai
  2. nap: Coaching folyamata, fázisai, eszközei esetekkel
  3. A coach önismerete, szakmai személyiség fejlesztés, személyiség tipológia
Házi feladat, alkalmazás a következő alkalomig
  1. nap:  Asszertív kommunikáció, kérdezés technika
  2. nap: A coaching módszertana, eszköztára elméletben és gyakorlatban
  3. nap:  Konfliktus-és stresszkezelés módjai
Házi feladat, alkalmazás a következő alkalomig
  1. nap: Kérdezéstechnika, A manipuláció és irányítás felismerése, eszközei
  2. nap: Coaching Etika, Coaching szerződés, ICF kompetenciák
  3. nap: Gyakorlatok valós ügyféllel, Mentoring, Szupervízió
  4. nap: Alapvizsga

Képzési időtartam: 9 nap +1 nap vizsganap + otthoni felkészülés
Képzés időpontja:
február 23-25.
március 9-11.
április 6-8.

Részvételi díj: 330.000 +áfa
Jelentkezés: töltsd ki az online jelentkezési lapot és küldd be az önéletrajzod és motivációs leveled az info@treningceg.hu e-mail címre.
Ha további információra van szükséged, vagy kérdeznél, hívj a +30 9425 495 számon vagy írj az info@treningceg.hu e-mail címre.
Szeretettel várunk!
Korán kelő kedvezmény: január 22.  120.000 Ft befizetésével 300.000 Ft+áfa

 

JELENTKEZÉS

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Cég neve*
Cég címe*
Pozíciód
Coach képzés*
Üzenet/Kérdés
*
Számlázási név*
Irányítószám*
Község*
Cím*